Szűrés

A(z) Galaxy A3 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Telenornál jövő héttől kapható a Samsung Galaxy A3

2015. január 16. -

Az karcsú, trendi Samsung Galaxy A3-at kifejezetten a fiatalok számára alkották meg, akik az új készülék segítségével jó minőségű szelfiket készíthetnek magukról. A Samsung legfrissebb termékcsaládjának legkisebb tagja jövő héttől a Telenor portfoliójában is elérhető lesz, sőt a soron következő Okostelefon Akadémián ki is próbálható.

 
Kulcsszavak: Galaxy A3, Telenor, Samsung
Tovább

Magyarországon a Samsung Galaxy A3 és Galaxy A5

2015. január 15. -

Az új év beköszöntével fiatalok milliói cserélték le profilképeiket, és osztották meg az év végi bulizásokat megörökítő fotóikat a közösségi oldalakon. A Samsung a legújabb okostelefonjait kifejezetten a fiatalok igényeire szabta, így a készülékek szuper szelfi, média és közösségi élményt nyújtanak. A Galaxy A3 és Galaxy A5 immár Magyarországra is megérkezett.

Tovább

Fémházas újdonságok a Samsungnál: Galaxy A3 és Galaxy A5

2014. november 3. -

A dél-koreai gyártó hivatalosan bemutatta Galaxy A sorozatának első két tagját, a belépőszíintű Galaxy A3 és a középkategóriás Galaxy A5 képében. A multimédiás tartalmak fogyasztására kihegyezett újdonságok nem rendelkeznek kiemelkedő teljesítményű hardverrel, viszont a prémium kisugárzású, mégis fiatalos fém burkolat igazán sikeressé teheti őket megfelelő árazással kiegészülve.

 

Tovább

Novemberben debütál a fémes Samsung Galaxy A sorozat

2014. október 30. -

Már csak napok lehetnek hátra a fémkerettel szerelt Samsung Galaxy A szériás okostelefonok hivatalos bemutatójáig. A széles felhasználói célcsoporthoz szóló mobiltrióval egyesek szerint a kínai Xiaomit szeretné megszorongatni a dél-koreai gyártó.

Tovább